Ministerul Finanțelor anunță concurs pentru ocuparea funcției de director al Instituției publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe”

În conformitate cu Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de director al Instituției publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF), pentru funcția sus-menționată poate candida persoana care deține cetățenia Republicii Moldova, posedă limba română, deține studii superioare în domeniul tehnologiilor informaționale și/sau economice și/sau juridice, precum și posedă cunoștințe și experiență în domeniul administrării proceselor de dezvoltare și gestionare a sistemelor informaționale complexe.

De asemenea, candidatul la funcția de director al CTIF trebuie să dețină 3 ani de experiență profesională în funcții manageriale, să cunoască o limbă de circulație internațională, să nu aibă antecedente penale nestinse pentru infracțiuni săvârșite cu intenție și să nu fie privat de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate, ca pedeapsă de bază sau complementară, ca urmare a sentinței judecătorești definitive prin care s-a dispus această interdicție.

Dosarul complet pentru înscrierea la concurs trebuie expediat la adresa: mun. Chișinău, str. C. Tănase, nr. 6,  biroul nr. 420, până la data de 09.03.2020, ora 16:00.

Mai multe informații despre concurs pot fi găsite pe pagina web oficială a CTIF, accesând rubrica Funcții vacante.

Persoana de contact: Rodica Musteața-Staci, telefon: 022 822 033/069857257, e-mail: rodica.musteata-staci@ctif.gov.md.

Serviciul de presă al CTIF
18 februarie 2020

Etichete