27/05/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) anunță organizarea, în comun cu Ministerul Finanțelor, în perioada 2 – 9 iunie 2020, a instruirilor la distanță privind executarea bugetelor componente ale bugetului public național pentru specialiștii în finanțe publice din cadrul autorităților publice locale de nivelul întâi și doi (APL). Instruirile se vor derula, în regim de videoconferință, pe platforma Zoom.

14/05/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită specialiștii începători în finanțe publice să se înscrie la cursul de instruire la distanță  cu tema: „Contabilitatea bugetară. Cadrul normativ”, care va fi organizat în perioada 20 mai – 4 iunie curent.

Cursul are o durată de 12 zile, 40 ore de studii, și se va desfășura între orele 13.00 și 17.00. Instruirile vor fi efectuate prin intermediul aplicației Zoom, la ele va putea participa un număr limitat de persoane.

08/05/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită contribuabilii interesați să se înscrie la unul din cele patru cursuri de instruire la distanță privind utilizarea serviciilor fiscale electronice, programate pentru luna mai. Instruirile vor fi desfășurate, în regim de videoconferință, pe platforma Zoom.

06/05/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) anunță organizarea, în comun cu Ministerul Finanțelor, în perioada 11 – 18 mai 2020, a instruirilor la distanță privind executarea bugetelor componente ale bugetului public național pentru specialiștii în finanțe publice din cadrul autorităților publice locale de nivelul întâi și doi. Cursul de instruire va fi desfășurat, în regim de videoconferință, pe platforma Zoom.

05/05/2020

Ministerul Finanțelor și Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită specialiștii în finanțe publice din cadrul autorităților publice centrale să participe la cursul de instruire online dedicat planificării bugetare ce va avea loc în perioada 19 – 26 mai. Acesta va fi desfășurat de către CTIF, în regim de videoconferință, pe platforma Zoom.

04/05/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) a lansat astăzi, 4 mai, Centrul  de apel cu numărul unic 022 822222 destinat serviciilor de asistență oferite de către instituție partenerilor și clienților săi.