Felicitări pentru dna Anna Statnic cu ocazia împlinirii a 45 de ani de activitate în cadrul CTIF

Conducerea Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) adresează, în numele întregului colectiv, felicitări cordiale dnei Anna Statnic, șef al secției suport sisteme informaționale în domeniul finanțelor publice, cu ocazia împlinirii a 45 de ani de activitate profesională în cadrul CTIF, succesor al Centrului de calcul al Ministerului Finanțelor, unde dna Statnic și-a început cariera în domeniul automatizării proceselor de gestionare a finanțelor publice. 

Distinsă doamnă, echipa CTIF apreciază profesionalismul, dedicația și spiritul de responsabilitate pe care le-ați manifestat în toți cei 45 de ani de activitate în exercitarea funcțiilor încredințate Dvs. Ne bucură faptul că Dvs. continuați să munciți în cadrul instituției noastre, să împărtășiți experiența acumulată tinerilor specialiști IT și să le oferiți exemple de muncă creatoare.

Vă transmitem sincere mulțumiri pentru devotamentul, fidelitatea și contribuția deosebită la buna funcționare a sistemelor informatice din domeniul finanțelor publice ale țării.

Vă urăm mulți ani cu sănătate, energie creatoare, noi realizări în activitatea Dvs. profesională, multă dragoste și bucurii de la cei apropiați.

7 noiembrie 2019

Etichete