15/05/2020

Stimaţi prieteni,

În numele administrației Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) și al meu personal adresez sincere felicitări, cu prilejul Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, marcată anual la 17 mai, angajaților instituției, tuturor partenerilor și clienților noștri.

Munca depusă de specialiștii din sectorul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) are o importanță deosebită pentru țară, economia națională și pentru cetățeni.

02/03/2020

Circa 200 de contribuabili care au vizitat astăzi oficiul de deservire a clienților din mun. Chișinău al Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) au primit de la responsabili din cadrul instituției mărțișoare, însoțite de felicitări prilejuite de sosirea primăverii din partea directorului interimar al CTIF, Vitalie Coceban.

Reprezentanții instituției, în numele directorului acestea, le - au urat clienților CTIF o primăvara frumoasă care să înflorească întregul an. O primăvară cu noi speranțe și pace în suflet, gingășie și dragoste, putere și multe realizări.

02/01/2020

Noul director interimar al Instituției publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF), Vitalie Coceban, numit prin ordinul Ministerului Finanțelor, a fost prezentat astăzi echipei CTIF de către Secretarul de stat al Ministerului Finanțelor,  Dorel Noroc.

Abonează-te la Evenimente