Interviu/ Dumitru Guzun: „Nu există altă instituție cu mai multe proiecte în domeniul IT, decât sunt la I.P. „CTIF"
11/06/2021

Interviu cu Dumitru Guzun, Șeful secției proiectare sisteme și servicii


Centrul de Apel – asistența și consultanța contribuabililor
11/06/2021

Centrul de Apel din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) oferă consultanță și asistență continuă contribuabililor în domeniul legislației fiscale și suport tehnic în utilizarea sistemelor informaționale automatizate, suport tehnic pentru funcționarii publici, precum și consultanța în domeniul fiscal și achiziții publice. Întrebările pe toate filierele sus menționate își găsesc răspuns la apelarea numerelor de telefon 022 82 22 22/ 080001525.


Noua versiune a portalului MTender – creșterea transparenței achizițiilor publice electronice din Republica Moldova
01/06/2021

Astăzi, 01.06.2021, Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”), în calitate de operator tehnico-tehnologic, a lansat noua versiune a portalului MTender (https://mtender.gov.md). Portalul permite o navigare ușoară pe pagina ghișeului unic și completează instrumentele funcționale dedicate utilizatorilor.


Numărul utilizatorilor Sistemului informațional de evidență contabilă, în creștere
27/05/2021

Sistemul Informațional Integrat de Evidență Contabilă pentru Autoritățile Publice (SIIECAP) bazat pe platforma 1C, devine tot mai solicitat de către autoritățile și instituțiile publice din Republica Moldova. Dezvoltat și administrat de către Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) SIIECAP 1C vine să faciliteze munca contabililor la procesarea documentelor primare în format electronic, introducerea informației în rapoartele financiare și expedierea acestora în adresa instanțelor de resort. 


„Raportarea în sectorul bugetar” – curs gratuit pentru specialiștii finanțelor publice
20/05/2021

În perioada 08.06.2021-09.06.2021, Centrul de instruire și dezvoltare profesională din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) lansează invitația de participare la cursul „Raportarea în sectorul bugetar”, adresat tuturor specialiștilor din domeniul public. Evenimentul se va desfășura online și este gratuit pentru participanți, acestea fiind finanțate de către Ministerul Finanțelor.


Curs de instruire SIIECAP 1C pentru specialiștii finanțelor publice
20/05/2021

În perioada 07.06.2021-18.06.2021, Centrul de instruire și dezvoltare profesională din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) va desfășura cursul de instruire „Sistemul Informațional Integrat de Evidență Contabilă în Autoritățile/Instituțiile Publice bazat pe Platforma „1C”” (SIIECAP 1C). Cursul este dedicat  specialiștilor în finanțe publice a căror responsabilități includ evidența contabilă în sistemul bugetar sau persoane, care în activitatea profesională utilizează SIIECAP 1C.