16/01/2020

În decursul anului curent, Centrul de Tehnologii Informaţionale în Finanţe (CTIF) va extinde serviciile de implementare și mentenanță a sistemelor informaționale de evidență contabilă pe platforma 1C, va aplica noi practici de instruire și de acordare la distanță a serviciilor de suport și consultanță în ținerea evidenței contabile pentru autoritățile și instituțiile publice, precum și în utilizarea de către acestea a sistemelor nominalizate. În perspectivă, CTIF va oferi, de asemenea, servicii de suport și consultanță utilizatorilor sistemului informatic de achiziții publice MTender. 

24/12/2019

Reprezentanți ai Centrului de Tehnologii Informaţionale în Finanţe (CTIF) au înmânat zilele trecute dulciuri și daruri de Crăciun la circa 100 de copii de la centrele comunitare pentru copii și tineri „Vatra” și „Eurica” și Centrul de plasament de tip familial Smal grup Homes din mun. Chișinău. Darurile au fost procurate de comitetul sindical al CTIF din donațiile făcute de angajații instituției.

20/12/2019

În decursul săptămânii curente, Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) a desfășurat în parteneriat cu Ministerul Finanțelor cinci seminare de instruire cu genericul ”Introducere în managementul finanțelor publice locale” pentru primarii, aflați la primul lor mandat, din raioanele Criuleni, Dubăsari, Ialoveni, Strășeni și Orhei. La instruiri au participat per total 68 de primari ai localităților din raioanele menționate. 

19/12/2019

Cetățenii care au nevoie de suport tehnic în procesul de utilizare a noului serviciu electronic „Achitarea on-line a impozitelor și taxelor de către persoanele fizice” î-l pot solicita apelând la Centrul unic de apel 080001525 al Serviciului Fiscal de Stat (SFS), centru deservit de operatorii Direcției asistență clienți a Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF).

13/12/2019

Un grup de primari din raionul Anenii Noi, aflați la primul lor mandat, au participat astăzi la primul seminar de instruire din noul ciclu de seminare cu genericul ”Introducere în managementul finanțelor publice locale”, lansat în premieră  de către Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) în parteneriat cu Ministerul Finanțelor. 

02/12/2019

Responsabili pentru formarea profesională a specialiștilor în finanțe publice din cadrul Ministerului Finanțelor și al Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) au participat, săptămâna trecută, la a doua Conferință internațională privind dezvoltarea capacităților de formare a specialiștilor în finanțe publice, desfășurată la Tbilisi, Georgia.