20/03/2020

În condițiile stării de urgență cauzate de răspândirea noului virus COVID-19, Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) va asigura funcționarea neîntreruptă a sistemelor informaționale și furnizarea serviciilor din gestiunea sa, precum și va continua lucrările de elaborare a noilor sisteme și funcționalități ale acestora. 

Managerii de proiecte vor desfășura ședințele comune cu  beneficiarii proiectelor prin video/audio conferințe, iar interacțiunea între ei va fi efectuată prin canale electronice de comunicare.

19/03/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) promovează un șir de măsuri care să prevină răspândirea virusului COVID-19 și care să asigure în continuare funcționalitatea sistemelor informaționale pe care le administrează și deservirea conformă a utilizatorilor serviciilor pe care le prestează.
Măsurile luate au scopul de a proteja sănătatea angajaților CTIF și a clienților săi pentru ca aceștia să poată beneficia de serviciile solicitate.

05/03/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) anunţă demararea procesului de angajare a specialiștilor IT pentru ocuparea posturilor vacante din subdiviziunile CTIF antrenate în proiectarea, administrarea, mentenanța și dezvoltarea sistemelor  informaționale. 

25/02/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită persoanele interesate (agenți economici, autorități publice, cetățeni) să se înscrie la unul din cele cinci cursuri de instruire cu privire la utilizarea serviciilor fiscale electronice, pe care le va organiza în decursul lunii martie curent.

18/02/2020

În conformitate cu Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de director al Instituției publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF), pentru funcția sus-menționată poate candida persoana care deține cetățenia Republicii Moldova, posedă limba română, deține studii superioare în domeniul tehnologiilor informaționale și/sau economice și/sau juridice, precum și posedă cunoștințe și experiență în domeniul administrării proceselor de dezvoltare și gestionare a sistemelor informaționale complexe.

14/02/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită contabilii din cadrul autorităților și instituțiilor publice bugetare care utilizează Sistemul Informațional Integrat de Evidență Contabilă în Autoritățile Publice pe platforma 1C (SIIECAP) să se înscrie la unul din cele două cursuri de instruire privind practica de utilizare a acestui sistem. Primul curs de instruire va avea loc în perioada 24 – 28 februarie, iar al doilea – în intervalul 16 – 31 martie.

Abonează-te la Anunțuri