13/11/2019

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită agenții economici interesați de utilizarea sistemului informațional automatizat (SIA) „e – Factura” să se înscrie la unul din cele două cursuri de instruire cu această temă, pe care CTIF le va organiza la 15 și 29 noiembrie 2019. Cursurile au o durată de patru ore fiecare și vor fi desfășurate la sediul Centrului de instruire în finanțe al CTIF amplasat pe adresa: mun. Chișinău, str. Pușkin 45, etajul 2.

01/11/2019

În prima jumătate a lunii noiembrie, Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) va organiza două cursuri de instruire privind executarea bugetului în autoritățile publice de nivel local pentru specialiștii începători în finanțe publice din cadrul autorităților publice locale de nivelul întâi și, respectiv, din instituțiile de învățământ, și altele două – cu tema „Introducere în finanțe publice” - pentru specialiștii de profil din cadrul instituțiilor publice.

31/10/2019

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită persoanele care doresc să devină declaranți vamali să se înscrie la cursul de instruire primară a declarantului vamal, organizat de CTIF în perioada 4 noiembrie - 10 decembrie 2019. După susținerea testelor, audienții vor primi certificate de absolvire a cursului de instruire, document necesar pentru angajare în calitate de declarant vamal.

04/10/2019

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) anunță că, în perioadele 7 – 9 octombrie și 15 – 17 octombrie, va organiza următoarele două cursuri de instruiri privind executarea bugetului în autoritățile publice și utilizarea modulelor respective ale Sistemului Informaţional de Gestionare a Finanţelor Publice (SIGFP). Cursurile sunt destinate specialiștilor începători în finanțe publice din cadrul autorităților publice locale de nivelul întâi și, respectiv, din cadrul autorităților publice centrale.

25/09/2019

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) va organiza, începând de luni, 30 septembrie curent, un nou ciclu de instruiri pentru specialiștii începători în finanțe publice din cadrul autorităților și instituțiilor publice dedicat executării bugetului și utilizării modulelor respective ale Sistemului Informaţional de Gestionare a Finanţelor Publice (SIGFP). Instruirile vor fi desfășurate în baza noului modul ”Executarea bugetului în autoritățile publice de nivel central și local”, elaborat de experți în domeniu și aprobat de Ministerul Finanțelor.  

12/09/2019

Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) organizează, în perioada 16 septembrie –  18 octombrie 2019, un curs nou de instruire primară a declarantului vamal cu o durată de cinci săptămâni. După susținerea testelor, audienții vor primi certificate de absolvire a cursului de instruire, document necesar pentru angajare în companiile de brokeri vamali sau în calitate de declaranți vamali în nume propriu.

Abonează-te la Anunțuri