Curs de instruire „ Prezentarea platformei de achiziții electronice MTender”

Centrul de instruire și dezvoltare profesională din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” organizează cursuri de instruire la distanță cu genericul „Prezentarea platformei de achiziții electronice MTender”, care vor avea loc pe data de 26.04.2024 și 30.05.2024, participanții având posibilitatea să selecteze una din datele propuse.          

Durata cursului de instruire constituie 5 ore academice, costul per persoană fiind de 1200,00 lei. Cursul se finalizează cu înmânarea Certificatului de participare.

   Scopul cursului este de a familiariza specialiștii în domeniul achizițiilor publice cu modul de utilizare a sistemului de achiziții electronice MTender, și anume: gestionarea accesului utilizatorilor, crearea procedurilor de achiziții prin licitație deschisă, licitație restrânsă și acord-cadru, precum și modalitatea de raportare a achizițiilor de valoare mică, în scopul respectării prevederilor pct. 70 al Regulamentului cu privire la achizițiile publice de valoare mică, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 870/2022.     

Menționăm că, instruirea are un format de prezentare a modalității de lucru pe platforma mtender.md din punct de vedere funcțional și tehnic.

Doritorii de a participa la curs urmează să se înscrie în prealabil, în regim online accesând următorul link: https://forms.gle/KgzJwQYgMH6HUJY29  sau pe pagina: https://cursuri.ctif.md/

Pentru detalii și întrebări de clarificare nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon 068669942 sau (022) 822-032.