27/03/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) îndeamnă tinerii specialiști IT și viitorii absolvenți ai facultăților de profil ale instituțiilor superioare din țară să-și înceapă cariera IT în echipa sa, echipă care administrează și dezvoltă cele mai mari și complexe sisteme informaționale din sectorul finanțe publice.

24/03/2020

Tot mai multe autorități și instituții publice bugetare din țară aleg să asigure evidența contabilă și raportarea financiară în format electronic cu utilizarea Sistemului Informațional Integrat de Evidență Contabilă în Autoritățile Publice pe platforma 1C (SIIECAP 1C), elaborat și dezvoltat de Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF). 

20/03/2020

În decursul anului 2019, numărul total al persoanelor juridice și fizice care au depus rapoarte și/sau declarații electronice prin intermediul Ghișeului unic de raportare electronică www.raportare.gov.md, administrat și dezvoltat de Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF),  a crescut, față de anul 2018, cu 8,5% și a alcătuit 75 mii. 

13/03/2020

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) îndeamnă tinerii specialiști IT și viitorii absolvenți ai facultăților de profil ale instituțiilor superioare din țară care doresc să se afirme în sectorul tehnologiilor informaționale să prezinte CV – urile pentru a putea candida la suplinirea posturilor vacante în domeniul IT din cadrul instituției.

06/03/2020

Serviciul Fiscal de Stat (SFS), în comun cu Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF), au lansat, săptămâna curentă, în exploatare industrială Sistemul informațional automatizat „Stingerea obligațiilor fiscale prin intermediul Serviciului de colectare a impozitelor și taxelor locale” (SIA SCITL). 

28/02/2020

În decursul anului 2019, numărul documentelor fiscale prezentate Serviciului Fiscal de Stat (SFS) prin intermediul sistemului informațional Declarația electronică de către  persoanele fizice a crescut, față de anul 2018, de mai bine de două ori, și a constituit circa 37,2 mii. 

Abonează-te la Comunicate